Min fina Ă€lskade bil... 💗 😭😡

I torsdags var jag pĂ„ marknad i Karlskrona med pappa och syster. 

Hade trevligt trots blĂ„sigt och lite kyligt vĂ€der och köpte lite smĂ„tt och gott. 

PĂ„ vĂ€gen hem satt vi och smĂ„pratade som man brukar göra... och dĂ„ ser/möter vi  en idiot som ska köra om 2 husbilar. GĂ„r ju inte sĂ„ jĂ€tte bra. Han vinglar rejĂ€lt över pĂ„ min körbana men lyckas komma tillbaka pĂ„ sin sida och emellan husbilarna. Jag tror att han fĂ„tt syn pĂ„ mig och inte ska försöka köra om igen men det gör han. Han vinglar ut igen och jag hinner tĂ€nka att nu smĂ€ller vi... och det gjorde vi ocksĂ„. Jag hinner iallafall vĂ€ja lite och bromsa sĂ„ att vi inte frontalkrockar. Han tar mig i sidan och far sedan ner i diket en bra bit bakom mig. 

Det enda jag tĂ€nkte pĂ„/skrek om var min bil. Jag blev sĂ„ ledsen för att min bil var förstörd. TĂ€nkte inte dĂ„ pĂ„ hur det kunde ha gĂ„tt för oss som satt i bilen. 

Förbannad och ledsen klĂ€ttrar jag ur bilen pĂ„ passagerarsidan dĂ„ min dörr inte gĂ„r att öppna. Sen hĂ€nder massa saker samtidigt som jag knappt minns. Men jag ringer min sambo samtidigt som jag gĂ„r bort mot den andra bilen i diket. Vill se aset som körde pĂ„ oss. Vill gĂ€rna nita honom men det fick jag inte. (Tur det) 

Sen kommer polis och ambulans rĂ€tt fort tack vare att 2 st andra bilister stannat och ringt om hjĂ€lp. Tackar för det, sjĂ€lv hade jag ingen tanke pĂ„ det just dĂ„. 

Sen prat med ambulanspersonal, de kĂ€nner igenom mig och frĂ„gar hur jag mĂ„r. Det enda jag skadat mig pĂ„ Ă€r bĂ€ltet tack och lov. Fick ett rejĂ€lt mĂ€rke vid nyckelbenet typ efter bĂ€ltet annars var det ingenting som tur var. Tur jag hade sido-airbag. 

Efter det kom polisen och tog en rapport om vad som hade hĂ€nt och vem som var orsaken till olyckan och lite andra uppgifter. 

Sen kom bĂ€rgningsbilarna och började lyfta bort vĂ„ra bilar. 

SÄhÀr sÄg min bil ut

Min Ă€lskade bil, hoppas den gĂ„r att laga. 


Sen fick vi Ă„ka polisbil hem. Det var ju lite trevligt iallafall.  Roliga poliser att prata med. 


Dagen började bra men slutade sĂ€mre kan man ju sĂ€ga. 
Men tur i oturen  Ă€r att vi inte skadade oss utan mĂ„r efter omstĂ€ndigheterna Ă€ndĂ„ bra. Bara mitt mĂ€rke efter bilbĂ€ltet

Kör försiktigt och var uppmĂ€rksam pĂ„ övriga trafikanter !! 

Kommentera hÀr: